Skip to main content

OVER ONS

Welkom bij BY.M, een gloednieuwe en sfeervolle eetgelegenheid in Assendelft. Eigenaar Bryan Choi, een geboren horeca-man, besloot na een lange carrière in de topgastronomie hier neer te strijken om een warme, gastvrije zaak te openen in moderne setting.

Hierbij is iedereen van harte welkom: Een kopje koffie met gebak, een salade na het sporten, een snelle (zaken)lunch of uitgebreid dineren? Bij ons kan het allemaal! We zijn doorlopend open vanaf 11.00 uur.

Met ons gevarieerde menu kun je alle kanten op: Bijvoorbeeld een rijk belegd broodje of pokebowl voor de lunch. Of een diner met franse klassiekers, zoals kraakverse oesters, steak tartare, kreeft en een mooie ribeye of tarbot, waarbij je je eigen side-dishes kan uitzoeken. Alle gerechten zijn de hele dag verkrijgbaar. Ook aan de vegetariërs is gedacht, andere dieetwensen of allergiën zijn geen probleem.

We hebben een uitgebreide wijnkaart, waarbij je het zo simpel of zo bont kan maken als je zelf wilt. Ons restaurant is kindvriendelijk, wij hebben voorzieningen en een lage tafel voor de kleintjes. We
zijn makkelijk te bereiken vanaf de A8 en er is uitgebreide parkeergelegenheid voor de deur.

Nieuwsgierig? Kom BY.M ontdekken, we staan klaar om u te ontvangen!

MEET ME AT BY. M

Reserveren

Menu

Bel ons